Is uw woning toe aan nieuw schilderwerk? Dit kan om verschillende redenen gewenst zijn. Bijvoorbeeld wanneer er in huis is gerookt, wanneer er sprake is van lichte beschadigingen, wanneer de huidige staat van de wanden, plafonds, plinten en kozijnen verslechterd is of wanneer u simpelweg toe bent aan een nieuwe kleur. Redenen genoeg om na te denken over schilderwerk. Wanneer u ervoor kiest om dit professioneel te laten doen, profiteert u van het gemak, gegarandeerde kwaliteit, A-merk producten en een getrainde hand. Tevens bieden wij u garantie op al het schilderwerk van VenM.

Professioneel schilderwerk

VenM levert u een totaal product op het gebied van schilderwerk. Of u nou kiest voor schilderen, sauzen, of spuiten, wij staan voor u klaar. Tevens kunnen we beschadigingen repareren en wegwerken zodat deze uw woning niet meer ontsieren. Al ons schilderwerk kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Wanneer u uw muren laat doen door ons kunnen we indien gewenst ook gelijk de kozijnen bijwerken, zowel binnen als buiten, en die vervelende veeg die maar niet weg gaat op de muur van de hal wegwerken. Zodoende kunt u bij ons terecht voor een hoogwaardig compleet totaal product op het gebied van schilderwerk.

Schilder_Etten-Leur_VenM (2)

Onze schilder voert graag de volgende werkzaamheden voor u uit:

We maken voor ons schilderwerk uitsluitend gebruik van producten van kwalitatief goede A-merken waaronder Sigma, Sikkens en Trimetal. Bovendien gebruiken we geavanceerde en professionele apparatuur, die ervoor zorgt dat wij stofvrij, snel en nauwkeurig te werk kunnen gaan. Profiteer van het gemak van uw schilderwerk uit handen geven en kies voor de kwaliteit van VenM.

Wij leveren vakwerk

Wij leveren uitsluitend vakwerk van hoogwaardige kwaliteit. Zijn uw deuren, kozijnen en plinten toe aan een schilderbeurt? Met onze geavanceerde Festool apparatuur schuren wij stofvrij kozijnen, plinten en deuren. Vervolgens herstellen en kitten we waar nodig en zetten uw ruimte weer strak in de lak. Snakt u naar een nieuw kleurtje op de muur? Ook daarin kunnen we u helpen.

Maak direct een afspraak

Om onze hulp in te schakelen bij uw schilderwerk kunt u direct een afspraak maken, of, indien gewenst, contact opnemen op voor meer informatie. We zijn telefonisch bereikbaar op 06-46321200 of per e-mail via info@vmschilderstucwerken.nl. Bovendien hebben wij een contactformulier op de website die u kunt invullen.

Wij zijn onder andere actief in de omgeving van Alphen-Chaam, BavelBreda, Drimmelen, Etten-Leur, Gilze-Rijen, Moerdijk, Oosterhout, Teteringen en Ulvenhout.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle