Uw schilderwerk buiten heeft met alle Hollandse weersinvloeden veel te verduren. Door kou en warmte ontstaan er na verloop van tijd kleine scheurtjes in het schilderwerk waarna de ondergrond kan worden aangetast. Het is daarom noodzakelijk om uw kozijnen goed te onderhouden door regelmatig te herstellen waar nodig en te schilderen om zo hoge kosten te voorkomen. Van plan om uw buitenschilderwerk eens aan te pakken? Of bent u benieuwd of uw kozijnen toe zijn aan onderhoud? Neem direct contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende check.

Vakkundig buitenschilderwerk door VenM Schilder- en Stucwerken

Laat uw buitenschilderwerk opknappen door vakspecialisten

Als professioneel schildersbedrijf beschikken wij niet alleen over de juiste vakkennis, maar ook over kwaliteitsproducten waarmee we werken. Het schilderen van uw gevel, buitenmuren, kozijnen, schuttingen, garagepoorten en andere hout- of steenondergronden vraagt expertise om een langdurig en schitterend eindresultaat te creëren. Zo werken wij uitsluitend met topmerken zoals Sikkens, Trimetal en Sigma en maken we gebruik van moderne en effectieve hulpmiddelen om uw buitenschilderwerken van een gloednieuwe uitstraling te voorzien. Voor het schuren van oude verflagen gebruiken wij de Festool. Hierdoor komt er weinig stof vrij en dankzij de ingebouwde stofzuiger wordt overig stof direct weggezogen.

Oog voor details

Als wij aan de slag mogen gaan voor uw buitenschilderwerk dan staan principes zoals vakmanschap en passie bij ons centraal. Wij werken met oog voor detail. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u met veel plezier en blijdschap naar de buitenkant van uw eigen woning kijkt. Een huis hoort zowel vanbinnen als van buiten te stralen, en daar helpen we u graag mee. We kunnen daarnaast eventueel ladders en steigers meenemen, zodat de kleinste en hoogste hoekjes niet vergeten worden. Wij beginnen met het schuren en ontvetten van de buitenschilderwerken. Hierbij nemen we kleine beschadigingen of oneffenheden mee. Vervolgens brengen we diverse lagen verf aan, van grondverf tot aan een aflaklaag of een verfsoort speciaal geschikt voor bepaalde ondergronden. Zo beschermen we uw woning optimaal en behouden we een langdurig mooi resultaat.

Buitenschilderwerk kosten

De kosten voor buitenschilderwerk zijn afhankelijk van de werkzaamheden die we voor u mogen uitvoeren. Buitenschilderwerken kunnen per project flink verschillen. Daarom leveren wij ook enkel maatwerkoplossingen. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen door en kunt u de afweging maken tussen kosten en resultaat. We zoeken altijd naar een oplossing die past bij uw budget en uw wensen. Bij ons betaalt u alleen voor hetgeen wat u daadwerkelijk afneemt. Zo komt u ook niet voor verrassingen te staan en krijgt u waar voor uw geld. Neem daarom gerust contact met ons op en plan een gesprek in, we horen graag wat uw wensen zijn!

Wij staan voor u klaar!

Ons team van vakspecialisten kan niet wachten om voor u aan de slag te gaan. Wij kunnen uw woning van binnen én van buiten een nieuwe uitstraling geven. De werkzaamheden van onze schilders en stukadoors zijn namelijk veel uitgebreider dan enkel schilderen. VenM Schilder- en Stucwerken biedt u een totaalservice waarbij we u zoveel mogelijk ontzorgen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle