De wandafwerking is de finishing touch van uw interieur. Na het plaatsen of renoveren van uw muren, zorgt u met wandafwerking voor de uitstraling die u wenst. Heeft u liever geen kale wanden? Met de wandafwerking van VenM maakt u iets speciaals van uw interieur. Wij hebben ruime ervaring in het afwerken van wanden en gebruiken hier verschillende technieken voor, afhankelijk van de situatie.

Wandafwerking: de mogelijkheden

Er zijn tegenwoordig vele soorten wandafwerking op de markt. Sommigen bekender dan anderen, maar elk hebben ze hun eigen kwaliteiten en voordelen. Naast toepassingen zoals sauzen en spuiten zijn er nog een aantal mogelijkheden die aantrekkelijk kunnen zijn in uw situatie. Op het gebied van wandafwerking voeren wij met name de volgende diensten uit:

  • Glasweefsel/glasvlies: Dit type wandafwerking is gemaakt van een duurzaam, sterk en vlamvertragend materiaal. Tevens is het scheuroverbruggend, wat wil zeggen dat het materiaal onaangetast blijft wanneer de onderliggende muur scheuren vertoont. Mede dankzij die kwaliteit is dit type wandafwerking ideaal voor nieuwbouw. Mocht u geen kleur of patroon naar smaak kunnen vinden, dan laat dit materiaal zich tevens prima verven.
  • Renovlies: Ook deze vorm van wandafwerking is goed geschikt voor nieuwbouw, door zijn scheuroverbruggende kwaliteiten. Tevens zijn verschillende afwerkingen mogelijk. Het materiaal kan probleemloos worden aangebracht over oneffenheden en zorgt voor een strakke finish. Zelfs wanneer een muur niet behangklaar is, kan deze wandbewerking worden toegepast.
  • Behang: Behang is vrijwel de bekendste vorm van wandafwerking. Het voordeel hiervan zijn de vele mogelijkheden in texturen, print, dessins en kleuren. Ook voor deze toepassing kunt u de professionele hulp van V&M inschakelen.

Tevens kunnen wij u, door middel van de bovenstaande wandafwerkingen, helpen bij elke renovatie met betrekking tot wanden en plafonds.

Service en garantie

Wij geloven in onze diensten en zijn overtuigd van de hoogwaardige kwaliteit die wij aan onze klanten leveren. Toch kan er om wat voor reden dan ook wel eens iets misgaan. Daarom krijgt u maar liefst vier jaar garantie op de wandafwerking van VenM. Mocht uw wandafwerking op den duur los komen te zitten of is er iets anders mee aan de hand, dan kunt u gebruik maken van onze garantie en service. Wij zullen dan kijken wat de oorzaak van de schade is en zullen dit in overleg met u oplossen en herstellen.

Neem contact met ons op voor
Wandafwerking

Maak direct een afspraak

Heeft u interesse in de wandafwerking of andere dienst van VenM? Neem dan contact met ons op. Uiteraard mag u ons altijd benaderen voor meer informatie over onze diensten of eventueel advies over uw situatie. Telefonisch kunt u ons bereiken op 06 - 46 32 12 00. Stuurt u liever een e-mail? Dan ontvangen wij die graag op info@vmschilderstucwerken.nl.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle