Wanneer u op zoek bent naar een sterke en tijdloze afwerking voor uw muren of plafonds heeft u keuze uit meerdere afwerkvormen. De stukadoor van VenM Schilder- en stucwerken is ervaren met het afwerken met spachtelputz, een sierpleister met een kenmerkende korrelstructuur. In de spachtelputz zitten steenkorreltjes verwerkt die u naar wens kunt aanpassen, om een fijnere of grovere structuur te krijgen. Met de stukadoor van VenM bent u zeker van de beste zorg bij het aanbrengen van de spachtelputz. We informeren en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die deze afwerking te bieden heeft en gebruiken moderne technieken om het beste resultaat te garanderen.

De voordelen van spachtelputz

Spachtelputz is een zeer populaire afwerking, omdat het zich eenvoudig naar wens laat aanpassen en relatief goedkoop is. Wilt u een fijne structuur met steenkorrels met een diameter van 0,5 millimeter, of heeft u juist een voorkeur voor een grovere structuur met een diameter van enkele millimeters? We geven de spachtelputz eenvoudig de gewenste structuur door de juiste steenkorrels aan het mengsel toe te voegen. Spachtelputz staat bekend om de sterke eigenschappen, waar de steenkorrels uiteraard aan bijdragen. Spachtelputz is niet alleen stootvast, het is ook eenvoudig schoon te maken, kleurvast en geschikt voor zowel binnen- als buitenmuren.

Neem contact met ons op voor
Spachtelputz

Spachtelputz in verschillende kleuren

Een ander groot voordeel van spachtelputz is de variatie in beschikbare kleuren. Deze vorm van afwerking kan in iedere gewenste kleur op uw muren of plafonds worden aangebracht en hoeft dus niet geschilderd te worden. Hiermee bespaart u veel werk en dus ook kosten. Omdat spachtelputz niet geschilderd hoeft te worden, blijven eventuele beschadigingen nauwelijks zichtbaar. De kleurvaste eigenschappen zorgen ervoor dat uw wanden en plafond er na een tijdje nog steeds goed uitzien. Bent u toch toe aan een nieuw kleurtje? Dan kan de spachtelputz overschilderd worden.

Eenvoudig te onderhouden

Zoals we eerder al aangaven is een wand of plafond met spachtelputz eenvoudig te onderhouden. Met een borstel en lauw water krijgt u het meeste vuil eenvoudig weg. Voor hardnekkige vlekken die zich niet met water laten verwijderen zijn er speciale reinigers die uw muren en plafond weer een frisse uitstraling geven.

Interesse? Neem contact op!

Wilt u uw wanden en plafond laten afwerken met spachtelputz? De stukadoor van VenM helpt u graag bij deze vorm van stucwerk. Heeft u vragen over spachtelputz in het algemeen of heeft u een specifieke vraag over de toepasbaarheid in uw woning? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen. We voorzien u graag van de gewenste informatie en het nodige advies.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle