Wat is renovlies?

Nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met wanden die behangklaar zijn. De wanden zijn dan glad maar meestal niet glad genoeg voor het aanbrengen van behang. Er zal dan toch gestuct moeten worden. Met renovlies (afkorting van renovatievlies) is dit niet nodig. Renovlies overbrugt de oneffenheden en maakt reeds bestaande scheuren onzichtbaar. Met renovlies voorkomt u zichtbare scheuren in uw wanden.

Voordelen van renovlies

De grote voordelen van renovlies zijn dat het scheuroverbruggend is, er hoeft niet gestuct te worden. Renovlies geeft een strak en glad resultaat. Zelfs grotere oneffenheden kunnen eenvoudig met renovlies weer prachtig worden herstelt. Daarnaast is het een goedkoop alternatief voor stucwerk, want behangen gaat sneller dan stucen waardoor u een hoop geld en tijd bespaard. Net als bij glasweefsel- en glasvliesbehang is ook renovlies in verschillende dessins verkrijgbaar. Renovlies is in elke gewenste kleur te schilderen. Bovendien is renovlies van hoge kwaliteit. Zo kan renovlies prima tegen een stootje en is het brandveilig, krimpvrij en krasvast.

Groei in populariteit

Renovlies bestaat uit samengeperste glasvezels in combinatie met polyester of een cellulose laag. Daarnaast kan renovlies samengesteld zijn door gerecycled papier met textielvezels. Het behang kenmerkt zich door een wat steviger en droger materiaal in vergelijking tot andere stuc- of behangwerken. Door de jaren heen heeft het renovlies zich verder ontwikkeld en verbeterd door de toename van het aantal vezels in het behang. Een beter en strakker resultaat is hiervan de uitkomst. Om deze reden is onder nieuwbouwprojecten een groei in populariteit van renovlies ontstaan.

Wanneer kiezen voor renovlies?

Renovlies heeft de kracht om een nieuwe woning, kantoor of winkel weer zo goed als nieuw te laten uitstralen. Ideaal voor het netjes afwerken van oneffen muren of voor renovatieprojecten. Het is belangrijk om te weten dat renovlies een daadwerkelijke oplossing is tegen scheurtjes in de muur en het niet alleen om verbloeming draait.

Maak direct een afspraak

Benieuwd naar de mogelijkheden met renovlies bij uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 - 46 32 12 00 of door een e-mail te sturen naar info@vmschilderstucwerken.nl. Tevens is er de mogelijkheid om contact op te nemen via ons contactformulier. V&M Schilder- en stucwerken is gevestigd in Teteringen. Wij staan in de straal van Etten-Leur tot aan Tilburg graag voor u klaar.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle