Sausen is het aanbrengen van verf op een groot oppervlakte. Over het algemeen zijn dit een plafond of muur. Veel mensen denken dat het alleen mogelijk is om oppervlaktes binnen te sausen. Echter is het heel goed mogelijk om bijvoorbeeld de buitenmuren van uw woning of schuttingmuur te sausen. In dat geval wordt dit ook wel keimen genoemd, naar de speciale mineraalverf die zeer goed hecht op een ondergrond. Keimverf heeft een matte en kalkachtige uitstraling en is in principe in alle kleuren verkrijgbaar. Bij VenM krijgen we steeds vaker aanvragen om de buitenmuren te keimen. Gelukkig bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Sauswerkzaamheden buiten
Neem contact met ons op voor
Sauswerkzaamheden buiten

Sauswerkzaamheden buiten: oftewel keimen

Door de verschillende weersinvloeden zoals zonlicht, vocht en regen slijten uw buitenmuren vaak een stuk sneller dan u zich bedenkt. Dat geldt voor betonnen, stenen of bakstenen muren. Als deze muren sowieso al van slechtere kwaliteit zijn dan kunt u ervoor kiezen om de buitenmuur te schilderen met keimverf. Deze wittige verf zorgt ervoor dat de muren vochtbestendig worden, maar toch blijven ademen en dankzij de goede vochtbestendigheid bladdert de verf niet af. U hoeft dan ook de stenen of het beton zelf niet te herstellen, een goede laag keimverf zorgt ervoor dat de muren er weer tegenaan kunnen.

Wanneer de buitenmuren bijschilderen of renoveren?

Zoals gezegd staan de buitenmuren bloot aan de grillen van het weer. Wanneer is het tijd om de buitenmuren aan een inspectie te onderwerpen en op te lappen waar nodig? Als uw woning niet-gekeimde muren heeft, is het mogelijk wel een idee om dit te laten doen. Het schilderen of bijwerken van het keimwerk is een goedkopere en snellere oplossing dan uw muren in het geheel te laten vervangen. VenM heeft voldoende kennis en kunde in huis om sauswerkzaamheden buiten uit te voeren. Als u uw woning in de regio van Breda, van Etten-Leur tot Tilburg, van plan bent om te renoveren, denk dan eens aan ons. Wij staan u graag bij met raad en daad en maken altijd een eerlijk rapport op over de mogelijke werkzaamheden. Vertrouwen, duurzaamheid en vakmanschap staan daarbij hoog in ons vaandel.

Waar kunt u buiten sauswerkzaamheden uitvoeren?

Niet alleen de (buiten)muren zijn geschikt om te keimen, maar ook andere plekken rondom en buiten uw huis kunnen voorzien worden van keimverf. Denk aan:

  •  Stenen schuttingen
  • Buitenmuren van een woning
  • Stenen tuinhuisjes
  • Garage of schuur
  • (Sier)gevels of façades
Sauswerkzaamheden buiten door VenM Schilder- en stucwerken

Sauswerkzaamheden voor buiten? Neem contact op!

Wilt u uw buitenmuren sausen of keimen, maar heeft u nog altijd geen geschikt schilderbedrijf gevonden. Zoek dan niet langer verder en neem contact op met VenM Schilder- en Stucwerken. Bij ons worden uw wensen aangehoord en wordt gezocht naar passende oplossingen voor uw beschadigde of verouderde schilderwerk. Neem contact op via onze website, mail ons via info@vmschilderstucwerken.nl of bel met 06 - 46 32 12 00.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle