Beton ciré of ook wel beton stuc genoemd, is niet meer weg te denken uit de huidige interieurs. Deze beton stuc geeft sfeer en persoonlijkheid aan een ruimte. Dankzij de verschillende texturen is zelfs de uitstraling te kiezen. Of je nu houdt van veel kleur of rustige grijstinten, alles is mogelijk. Maar wat is beton cire nu precies?

Eigenschappen Beton Ciré

Veel mensen denken ‘wat is beton ciré nu precies?’. Het betekent letterlijk gewreven beton. Deze techniek komt van oorsprong uit Frankrijk. De Fransen gebruikten deze techniek om beton een mooiere uitstraling te geven. Al was het toen nog wel een dikker product. Door de jaren heen is het product ontwikkeld tot een strakke stuc die we met een dunne laag aanbrengen. Beton ciré heeft een laagdikte van enkele millimeters waardoor het product toepasbaar is op wanden, vloeren, trappen en meubels. Door deze dunne laagdikte is het licht in gewicht. Al met al heeft deze betonlook stuc een natuurlijke en rustige uitstraling, met de looks van het echte beton.

Neem contact met ons op voor
Beton Ciré

Wat zijn beton ciré wanden?

Waarschijnlijk is beton ciré niet het eerste product waar je aan denkt bij het opknappen van je muren. Toch is een wand met deze bekleding een echte eyecatcher, voor zowel badkamer als in de keuken of zomaar een muur in de woonkamer. een muur met deze wandbekleding is gemakkelijk af te nemen en heel onderhoudsvriendelijk. Vetspetters van het koken in de keuken poets je er binnen no-time af. Wanden in het douchegedeelte maak je snel droog na het douchen en is makkelijk schoon te houden.

Wat is een beton ciré vloer?

Beton ciré valt onder de categorie betonlook vloer. Evenals de gietvloer zijn deze vloer geheel naadloos en onderhoudsvriendelijk, en past in elke woonstijl. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat de vloer uitermate geschikt is in combinatie met vloerverwarming.

Wat is een geschikte ondergrond?

Heb jij een nieuwbouwwoning met vloerverwarming in combinatie met een zandcementdekvloer, of een bestaande woning met een bestaande vloer? Beton ciré brengen we in beide situaties zonder problemen aan. In een bestaande woning zijn er vaak wel meer voorbewerkingen nodig. Denk hierbij aan het ruw schuren van de tegelvloer, aanbrengen van epoxyprimer en egaliseren van de ondervloer.

Interesse gekregen? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle