Spuitwerk is het aanbrengen van verf op (grotere) oppervlaktes met spuitverf. Het grote voordeel van spuitverf is dat het, dankzij de aanbrengmethode met een spuitmachine, in een keer een groot oppervlakte kan bestrijken. U kunt dan denken aan het aanbrengen van spuitwerk op de muren of plafond. Spuitwerk kan een aantal nadelen hebben, maar een ervaren vakman kan deze makkelijk voorkomen. Benieuwd wat er zoal komt kijken bij nieuw spuitwerk voor in uw woning? Bekijk dan snel wat VenM Schilder- en Stucwerken voor u kan betekenen. Met onze ervaring kunnen wij vrijwel iedere schilder- en stucklus aan. Lees hier verder en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Snel en kundig spuitwerk

Het aanbrengen van spuitwerk gebeurt eenvoudig en is zeker geen tijdrovende klus. Toch vraagt spuitwerk de nodige ervaring, kennis en voorbereiding. Zeker als u het zelf wilt proberen is het eigenlijk beter om dit door een professional te laten doen. Allereerst is het ontzettend belangrijk dat uw (woon)ruimte helemaal leeg en goed afgedekt is. Er kan namelijk nevel ontstaan waardoor er verfspetters op uw meubels en ander interieur kunnen lopen. Tevens zijn beschadigingen die, al eerder, in uw plafond of muur zaten makkelijker te zien onder spuitwerk. Het is daarom belangrijk om deze beschadigingen meteen aan te pakken. VenM Schilder- en Stucwerken heeft gelukkig ervaring met het repareren van deze oneffenheden dankzij onze kennis van stucwerk.

 

Soorten materiaal spuitwerk

Spuitwerk kan goed toegepast worden op verschillende materialen. Doorgaans zijn beton of steen de meest voorkomende ondergronden in huis, spuitwerk is hier geschikt voor. Ook hout en sommige kunststoffen kunnen beschilderd worden met spuitwerk uit onze verfspuiters. Tevens zijn er ook plekken buiten die u kunt laten beschilderen met spuitwerk. Voordat u aan de klus begint, is het echter wel verstandig om een professional naar uw muren of plafond te laten kijken. Deze kan oordelen of de onderlaag de verf goed vasthoudt en dat uw spuitwerk goed blijft zitten. Het spuiten van verf is niet duurder dan schilderen met een kwast of roller. Het is bovendien een stuk tijdbesparender en ook dat zult u uiteindelijk in de portemonnee merken.

Vakmanschap en kwaliteit VenM Schilder- en Stucwerken

Bij VenM Schilder- en Stucwerken zijn we bedreven bij het aanbrengen van spuitwerk in uw huis. Omdat schilder- en stucwerk vaak niet los van elkaar gezien kan worden, vormt VenM Schilder- en Stucwerken dan ook een hecht team. Zowel het repareren als aanbrengen van verf of stucwerk is onze expertise. Ook als u eventuele vragen heeft over de mogelijkheden of prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat gaat al heel eenvoudig per-email of via ons telefoonnummer +031 - 46 32 12 00

Neem contact met ons op voor
Spuitwerk
Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle