Merkt u dat er na verloop van tijd kleine beschadigingen zijn ontstaan aan uw stenen schutting of buitenmuren? Meestal is het een te grote klus om als doe-het-zelver te doen. Voor een schilder of stucadoor zijn deze opknapbeurt of reparaties buiten gebruikelijk en daardoor vakkundig en snel uitgevoerd. Dus heeft u muur die gerepareerd of opgeknapt moet worden in de regio van Breda? Denk dan eens aan de jongens van VenM Schilder- en Stucwerken. Wij herstellen de schade op een vakkundige en snelle manier.

Soorten schade en reparaties voor binnen

In een huis en tuin waar geleefd wordt, is het gebruikelijk dat sommige dingen nu eenmaal slijten na verloop van tijd. Ook de muren of deuren zijn hier vatbaar voor. Of het nu komt door spelende kinderen, een verbouwing of een scheur in de muur: deze kleine beschadigingen kunnen vervelend zijn. Zeker als ze nogal in het oog springen en op permanente plek zitten in bijvoorbeeld uw terras of voorkant van uw huis. Dankzij de gebundelde schilder- en stucadoorswerkzaamheden van VenM kunnen we deze beschadigingen in geen tijd weer worden hersteld.

Neem contact met ons op voor
Reparaties buiten

Tegen welke problemen loopt u aan?

Allereerst is het een goed idee om eens te kijken tegen welke problemen u aanloopt aan de buitenkant en rondom uw huis. Doordat de muren van uw huis en schutting buiten liggen, zijn ze natuurlijk vatbaar voor verschillende weersinvloeden. Vocht, regen, kou maar ook de zon kunnen het schilder- en stucwerk zodanig aantasten dat het na langere tijd gaat verbleken of verweren. Ook treedt er vaak houtrot op bij de poort of schuurdeuren. Vaak is een likje verf of een beetje cement erover voldoende. Een vrij makkelijke ingreep. Maar het is natuurlijk verstandiger om deze kleine, maar in het oog springende reparaties door een goede vakman te laten doen, dat geldt eveneens voor houtrot. Een stucadoor of schilder zoals VenM kan dit prima herstellen.

Advies en hulp bij uw problemen buiten

VenM staat daarom altijd voor u klaar en denken graag met u mee. Niet alleen met daad maar ook met raad. Zo geven wij altijd een eerlijk advies aan de hand van een analyse van de beschadigde plekken. Wij hechten namelijk veel waarde aan kwaliteit, vertrouwen en duurzaamheid in en rondom uw woning. Ook als de oplossingen voor de problemen die u buiten heeft te groot voor ons zijn, zullen wij dit op een eerlijke en heldere manier met u communiceren en u hierover adviseren.

Reparaties laten uitvoeren buiten

Heeft u dus een probleem aan uw muren buiten, poort, schutting of ander soort schilder- en stucwerk in de regio van Breda? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Zoals gezegd vinden wij het belangrijk dat uw wensen gehoord worden en zoeken we naar een passende oplossing voor uw problemen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en bekijk onze scherpe prijzen voor uw reparaties buiten of eventueel binnen. U kunt ons per telefoon bereiken op het mobiele nummer 06-46321200 of door een mailen naar info@vmschilderstucwerken.nl.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle