Stoort u zich aan één of meer kleine beschadigingen aan uw muren of wanden? Als u in Breda of in de wijde omgeving daarvan woont, kunt u deze reparaties gerust laten uitvoeren door de jongens van VenM Schilder- en Stucwerken. Wij zorgen er op een vakkundige manier voor dat de beschadigingen op een keurige manier worden hersteld.

VenM Schilder- en Stucwerken wordt gevormd door Kevin Verdaas en Robbert Matthijs. We hebben onze stucadoors- en schilderwerkzaamheden met elkaar gebundeld omdat we ervaren hebben dat dit een perfectie combinatie is. We kunnen u als klant een volledig pakket aan diensten aanbieden zodat u niet opzoek hoeft naar meerdere bedrijven voor een project. Onze werkzaamheden sluiten naadloos op elkaar aan en lopen in elkaar over. Op deze manier kunnen we op de meest efficiënte manier werken en ervaart u zo min mogelijk overlast gedurende een project.

Reparatie klussen binnenshuis laten uitvoeren

Heeft u reparatie klussen binnenshuis die u wilt laten uitvoeren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Er ontstaan wel eens beschadigingen aan de muur of een deur waarop het oog steeds weer valt. Denk hierbij aan een stuk uit de deur, verf die los laat, rotte plekken op het kozijn of vochtschade. U kunt hier uiteraard heel creatief mee omgaan door bijvoorbeeld een schilderijtje op een hele tactische plek op te hangen, maar in de praktijk lukt dit niet altijd. Maak in dat geval gerust gebruik van ons vakmanschap. Wij zijn geregistreerde houtrot reparateurs dus wij kunnen u zeker helpen. Het zijn werkzaamheden die we vrijwel dagelijks uitvoeren dus u kunt er gerust op vertrouwen dat we die lelijke beschadigingen op een keurige manier aan het oog kunnen onttrekken.

Advies over reparatiewerkzaamheden binnen

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en vertrouwen. We denken graag met u mee wat de beste oplossing is bij een beschadiging. U kunt er dan ook op vertrouwen dat we u een eerlijk advies geven over reparatiewerkzaamheden die binnen moeten worden uitgevoerd, zelfs als we deze niet zelf kunnen oplossen.

Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een eerlijke prijsstelling. Met onze verleidelijke prijzen bewijzen we dagelijks dat kwaliteit en vakmanschap uitstekend samengaan.

Reparaties binnen voor panden in Breda en omstreken

Heeft u interesse in informatie of persoonlijk advies over wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot reparaties binnen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij om u persoonlijk te adviseren. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-46321200 of door een e-mail te sturen naar info@vmschilderstucwerken.nl. Tevens is er de mogelijkheid om contact op te nemen via ons contactformulier. Ons werkgebied is Breda en omstreken. In de straal van Etten-Leur tot Tilburg zijn wij u graag van dienst.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle