Schilderwerk binnen kan een flinke klus zijn die al gauw wat tijd in beslag gaat nemen. Zeker als het al een lange tijd niet is gebeurd, is het noodzakelijk om het binnenschilderwerk aan te pakken. U denkt misschien meteen aan de muren. Maar ook het plafond, kozijn, deur of plinten kunnen meestal een nieuw likje verf gebruiken. Als u plan van bent om het binnenschilderwerk aan te pakken, neem dan contact op met VenM Schilder- en Stucwerken. Wij staan graag voor u klaar. Lees hieronder meer over hoe wij uw binnenschilderwerk aanpakken.

Binnenschilderwerk met topproducten

VenM Schilder- en Stucwerken heeft een groot aantal producten waarmee gewerkt wordt. Zo hebben wij de top verfproducten zoals Sigma, Sikkens, Trimetal in ons assortiment. Dit betekent dat wij met de hoogste kwaliteit verf werken om uw interieur van een nieuwe en frisse kleur te voorzien. Daarnaast werken wij met topmachines. Voordat wij immers beginnen aan uw binnenschilderwerk moet er mogelijk wat geschuurd worden hier en daar. Wij schuren met Festool. Een type schuurmachine waarbij zo min mogelijk stof vrijkomt tijdens het schuren. Bovendien is dit type schuurmachine voorzien van externe stofzuigers waardoor het stof gelijk wordt weggezogen.

Binnenschilderwerk_VenM

Aan de slag met uw binnenschilderwerken

Als het schuurwerk klaar is beginnen wij met het combineren van de juiste verf voor op uw wanden, plinten of plafonds. Dit vergt een nauwgezet werkje waarbij wij uiterst secuur te werk gaan. Wij starten altijd met het plamuren en gronden van uw binnenschilderwerk. Dit kan met een roller, kwast of zelfs spuitbus gebeuren. Dit is afhankelijk van het oppervlakte van uw binnenschilderwerken. De kamer waarin wij werken wordt volledig afgedekt zodat eventuele verfspetters geen kwaad kunnen. Als wij eenmaal zo ver zijn is het tijd voor een tweede schuurbeurt, waarbij we alles lichtjes afschuren om eventuele onzuiver het in het binnenschilderwerk verwijderen. Tot slot is het tijd voor een lakbeurt en zorgen dat uw deuren en plinten weer netjes en strak afgelakt zijn.

VenM Schilder- en Stucwerk: een gouden team

De jongens van VenM Schilder- en Stucwerk zijn dankzij hun ervaring en passie voor het schilders- en stucadoorsvak een hecht team. Schilder- en stucwerk zijn nauw verbonden met elkaar en dat is dan ook wat VenM Schilder- en Stucwerk wil uitstralen: het aanpakken van uw klus en deze netjes en strak afwerken. Inmiddels staan er al vele klussen op naam. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent op zoek naar mogelijk advies voor schilderwerk. Aarzel dan zeker niet en neem vandaag nog contact op per e-mail of bel ons via +031 - 46 32 12 00

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle