Neem contact met ons op voor
Restauratie

Doordat er in woningen geleefd wordt, kan het voorkomen dat er kleine beschadigingen aan het schilder- en stucwerk ontstaan. Gelukkig hoeft u voor een restauratie uitgevoerd door een professional niet lang te zoeken: VenM Schilder- en stucwerken is een ervaren bedrijf in de restauratie van beschadigingen van wanden of plafonds. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar om beschadigingen zoals butsen en deuken of afgebladderde verf weer in volle glorie te herstellen. Dankzij onze expertise en goed teamwork hoeft een restauratie van wand of plafond niet veel tijd in beslag te nemen.

Stucwerk en het bijbehorende schilderwerk kunnen op diverse manieren beschadigd raken. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld verzakkingen in het plafond, scheuren of het loslaten van stucwerk door een te grote hoeveelheid vocht in het pand. Vocht is een echte boosdoener voor het stucwerk. Een restauratie of reconstructie is dan ook vrijwel altijd noodzakelijk indien er vochtproblemen zijn. Stucwerk aan de buitenkant van uw woning kan evenzo beschadigd raken, al is dit eerder een gevolg van invloeden van buitenaf. Denk aan wind en regen die erosie veroorzaken of eventuele verkleuringen.

 

Restauratie door professionals

Vaak denken we een restauratie zelf uit te kunnen voeren. Hoewel dit in sommige gevallen zeker goed te doen is, zijn er simpelweg ook klussen die u maar beter door een vakman kunt uit laten voeren. Net als het aanbrengen van schilder- of stucwerk, is ook de restauratie ervan een nauwgezet klusje. Fouten of onregelmatigheid kunnen immers blijvend op de muren te zien zijn. Als u denkt aan de restauratie van het stucwerk kunnen wij alle mogelijk vormen, soorten, ornamenten of andere versierselen restaureren en renoveren. De restauratie van stucwerk is echter nooit hetzelfde en dient op verschillende manieren aangepakt te worden. Het valt af te raden om zomaar, of zonder enige kennis van zaken, aan een restauratieklus te beginnen.

Andere herstelwerkzaamheden

Wanneer stucwerk beschadigd raakt, is het zaak om op de rest van de muur of plafond te letten. Immers kunnen (al dan niet gestucte) lijsten, sierlijsten of ornamenten eveneens beschadigd zijn. Ook dit moet, indien u ervoor kiest om het stucwerk aan te pakken, gerestaureerd worden. Houd dan daar ook rekening mee wanneer u ervoor kiest om een schilder of stukadoor in te schakelen. Dit geldt eveneens voor stucwerk aan de buitenkant van het huis.

Een professional uit de buurt

VenM Schilder- en stucwerken is een erkend schilders- en stukadoorsbedrijf dat inmiddels al vele klussen heeft mogen realiseren. Wij gaan te werk als een echt duo, wat leidt tot een sterke samenwerking door partners met kennis van zaken. Ook een restauratie door ons laten uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag eventueel een offerte aan. Wij helpen u graag met het adviseren en opknappen van uw wanden, buitenmuren of plafonds.

Neem contact met ons op voor
Restauratie
Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle