Zijn uw wanden toe aan een renovatie? Zijn scheuren zichtbaar, vallen de stenen nog net niet uit de muur of begint het behang los te laten? Dan is het tijd om in te grijpen, het liefst zo doeltreffend mogelijk. Gelukkig kunnen de vakmannen van VenM Schilder- en stucwerken u hier wel een handje bij helpen. Zij zijn gespecialiseerd in het herstellen van beschadigingen en het opknappen van verweerde wandafwerking. Onze schilder en stukadoor weten precies wat uw wanden en plafond nodig hebben om ze er weer als nieuw uit te laten zien. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of lees eerst nog even verder over de service die wij leveren, als u hier meer over wilt weten.

Renovatie van wanden en plafond

Wanden en plafonds krijgen doorgaans veel te verduren. Van vuile handen in de kinderkamer tot impact van stoelen, kastjes en andere meubels die tegen de muur geschoven worden. De specialisten van VenM staan voor u klaar om uw wanden en plafond weer een nieuw leven in te blazen. Voor het renoveren van wanden gebruiken wij onder andere renovlies en glasvlies. Met deze materialen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit wandafwerking die nog vele jaren meegaat. Deze dikke en stevige materialen zijn een duurzame oplossing voor iedere situatie.

Neem contact met ons op voor
Renovatie

De totaaloplossing van V&M

Wanneer uw wanden toe zijn aan een opknapbeurt wilt u natuurlijk dat dit goed gebeurt. VenM biedt daarom een totaaloplossing, uw wanden worden weer helemaal als nieuw door ons opgeleverd. Renovlies en glasvlies zijn hier zeer geschikt voor, omdat we dit direct over kunnen schilderen. Kies uit een afwerking met of zonder textuur om uw vernieuwde muren helemaal af te maken.

Renovatie muren: wij denken met u mee

Iedere woning is anders en zelfs binnen een ruimte kunnen de muren van elkaar verschillen. Daarom vraagt een renovatie van muren altijd om een oplossing op maat. VenM informeert en adviseert over de mogelijkheden. We bekijken de situatie ter plaatse en bespreken onze aanpak met u, zodat we er zeker van zijn dat alles naar wens wordt afgewerkt. Heeft u speciale wensen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Maak direct een afspraak!

Ergert u zich ook zo aan de staat van de muren in uw huis? Laat hier direct wat aan doen door de specialisten van VenM. Wij denken graag met u mee, hebben ruime ervaringen en kunnen u talrijke oplossingen bieden voor uw probleem. Stop de ergernis en maak snel vrijblijvend een afspraak voor een renovatie van uw plafond, muur of uw huis. Vul het contactformulier op deze pagina in of bel direct naar 06 – 46 32 12 00 om een van onze medewerkers te spreken.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle