Voor woningeigenaren die liever niet naar een bakstenen muur kijken wanneer ze hun woning binnengaan bestaat er een mooie, strakke oplossing: buitenstucwerk. Door een huis aan de buitenkant te voorzien van stucwerk, ontstaat er een unieke look. Vaak in een witte kleur. Al is er ook buitenstucwerk in andere kleuren (bijvoorbeeld antraciet, grijs) verkrijgbaar. Buitenstucwerk kan uw woning net dat beetje meer elan geven of voorzien van de juiste afwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder wat VenM Schilder- en stucwerken voor u kan betekenen. Wij hebben inmiddels veel ervaring met stucwerk voor zowel de binnen- als buitenkant van woningen, appartementen of kantoren.

Afwerking met buitenstucwerk

Buitenstucwerk heeft een aantal voordelen die uw woning kunnen beschermen tegen weersinvloeden, vocht en vuiligheid. Omdat buitenstucwerk goed ademt, is er bovendien een verminderde kans op schimmelvorming door vocht op uw muur. Ook geeft buitenstucwerk uw woning een moderne en opgefriste uitstraling. De strakke muren geven uw woning een uitstraling die in deze tijd past.

Neem contact met ons op voor
Buitenstucwerk

Waarom kiezen voor buitenstucwerk

Buitenstucwerk is een gangbare manier om de buitenmuur te voorzien van extra uitstraling, maar ook een extra beschermende laag aan de buitenmuur toe te voegen. Ook kan het stucwerk onregelmatigheden in de stenen of voegen weg werken, zonder dat u hiervoor een dure renovatie voor uit hoeft te voeren. Wanneer u voor buitenstucwerk kiest, moet u echter wel controleren of hier een vergunning voor nodig is. Afhankelijk van de gemeente en de straat waarin u woont kan het zijn dat er eisen en vergunningen aan het toepassen van buitenstucwerk verbonden zijn. U verandert namelijk het aanzicht van uw woning. Ga hiervoor dus te rade bij uw gemeente.

Buitenstucwerk: onze mogelijkheden

Buitenstucwerk is doorgaans wit, maar kan dus ook in andere kleuren aangebracht worden indien u dat wenst. Wit blijft een standaardkleur en komt in de meeste gevallen voor. Het buitenstucwerk wordt toegepast op de gehele buitenmuur. Maar er zijn meer variaties mogelijk. Wat te denken van een (verhoogde) plint aan de onderkant van uw muur bijvoorbeeld? Dit kan in een lichtgrijze of donkere kleur gestuct worden. Hierdoor brengt u een mooie variatie aan op de kale buitenmuur. Ook de uitstraling van het buitenstucwerk kunt u zelf uitkiezen: wordt het vlak stucwerk, schuurwerk of toch de korreltextuur van spachtelputz?

Vraag vandaag uw offerte op!

VenM Schilder- en stucwerken levert maatwerk. Het is daarom niet mogelijk om een vaste prijs af te spreken voor uw muren. Hiervoor dient u contact met ons op te nemen. Op basis van de oppervlakte die voorzien dient te worden van een (nieuwe) laag stucwerk, kunnen wij een offerte maken. Wij zijn actief in de gehele regio in en rondom Breda. Inmiddels hebben we al vele projecten mogen aannemen; we staan dan ook bekend om onze deskundigheid en professionele afwerking. Uw schilder- en stucwerk restaureren, renoveren of aanbrengen is graag onze zorg!

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle