In veel gevallen kiezen mensen ervoor om wanden en plafonds te laten stuccen. De populariteit van stucwerk vloeit waarschijnlijk voort uit de vele voordelen en toepassingen. Er zijn uiteenlopende opties met betrekking tot onder andere de afwerking en structuur. Ziet u het liefst strakke gladde muren of wordt u meer aangetrokken door interessante structuren?

Stucwerk door professionals

Bij VenM zijn we specialist in stucwerk. U heeft dan ook de keuze tussen verschillende werkzaamheden die wij graag voor u verzorgen. Een indruk van de toepassingen die wij regelmatig uitvoeren:

  • Raapwerk: Deze vorm van stucwerk is het waterpas en haaks uitvlakken van oppervlakten, zoals bijvoorbeeld bij nieuwbouw of een badkamerrenovatie. Er wordt een stuclaag bovenop gezet zodat het oppervlak helemaal strak en waterpas is. Deze ondergrond is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld tegels.
  • Pleisterwerk: Dit is vrijwel de meest voorkomende klus van een stukadoor. Pleisteren zorgt voor een gladde afwerking voor wand en plafond. Hierna dient het oppervlak nog wel afgewerkt te worden. Het vormt dus als het ware een basis. Gelukkig kan VenM ook stuccen en schilderen, zodat u alles in één keer kunt laten doen.
  • Schuurwerk: Houdt u van een zanderige finish? Dan is dit een optie voor u. Er is keuze tussen een grove of fijne finish. Omdat deze afwerking gevoelig is voor beschadigingen raden we dit voornamelijk aan voor plafonds.
  • Spachtelputz: Ook dit is een afwerking met een ietwat grove tot fijne finish. Het is een mengsel waarin steenkorrels gemixt zitten met hechtmiddel en kleurstof. Het kan dienen als eindlaag maar u kunt er ook overheen verven indien gewenst.
  • Lijstwerk: Mocht u geïnteresseerd zijn in lijstwerk om een extra dimensie toe te voegen in bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamer, dan voeren wij dit graag voor u uit. Het voegt een stijlvol detail toe aan uw inrichting.

Natuurlijk kunt u voor overige pleisterwerken en buitenstucwerk ook bij ons terecht. Tevens helpen graag bij uw restauratie aan wand en plafond.

De laatste trends in stucwerk

Ook in de wereld van stucwerk heersen verschillende trends. Momenteel zien we dat veel mensen kiezen voor betonlook om zo een ietwat industriële tint aan hun woning te geven. Ook marmerstuc is iets wat in populariteit toeneemt dankzij de marmertrend. Het voordeel van stucwerk is dat er veel keuze is in structuur en kleur, waardoor trends makkelijk toepasbaar zijn.

Maak direct een afspraak

Om een afspraak te maken kunt u ons bellen op 06-46321200 of een e-mail sturen naar info@vmschilderstucwerken.nl. Bovendien is er de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen.

Wij voeren projecten uit in de regio van Alphen-Chaam, BavelBredaUlvenhout, Drimmelen, Etten-LeurGilze en Rijen, Moerdijk, Oosterhout en Teteringen.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle