Een betonlook kan uw muur een stoere en eigentijds uiterlijk geven. Met de doorgaans wat donkere kleur geeft uw woon- en slaapkamer of keuken een extra laag en uniek uiterlijk. Een betonlook wordt niet verkregen door echt beton. Nee, betonlook is eigenlijk een laag speciale verf die op uw muren wordt aangebracht. Maar hoe krijgt u een strakke betonlook op de wanden van de woning? Als u het zelf probeert leidt dat niet altijd tot een even strak resultaat. Schakel daarom een professional in zoals VenM Schilder- en stucwerken. Wij hebben inmiddels de nodige ervaring op het gebied van betonlooks in diverse woningtypes en weten als geen ander hoe we de juiste kleur en uitstraling aan uw muur kunnen geven. Lees hier meer over onze werkzaamheden.

Betonlook in keuken

Eigenschappen betonlook

Zoals we hierboven schreven past een betonlook prima bij een wat modernere inrichting. De speciale verf, die eigenlijk meer een soort pasta is, wordt door ons vakkundig op uw muren of plafond aangebracht. Dit doen we met een spatel of met een roller. De eigenschappen van een wand met betonlook zijn dat het een structuur uiterlijk heeft. Anders dan bij een vlakke verf zult u dus bij een wand met betonlook de vegen van de spatel of pleistertroffel zien. Naargelang uw eigen voorkeur geeft dit de wand een authentiek uiterlijk.

Neem contact met ons op voor
Betonlook

Betonlook en styling van uw woning

Wanneer moet u voor de betonlook kiezen? Allereerst is het goed om te weten dat het uiterlijk van uw woon- of slaapkamer er een stuk donkerder door wordt. Betonlook is weliswaar in allerlei verschillende grijstinten verkrijgbaar, maar uw wanden worden er niet zeker lichter door. Daarom past een betonlook goed in een inrichting met lichte meubels of andere accenten zoals lampen of lampenkappen, kussens of tapijt. Ook gaat de betonlook goed samen met de industriële look die tegenwoordig in is. Twijfelt u nog over de juiste kleur die bij uw interieur past, dan kunt u VenM Schilder- en Stucwerken ook altijd even polsen naar wat wij de beste kleurstelling vinden.

Betonlook in slaapkamer

Schakel de vakman in!

Heeft u dus interesse om uw muren en of plafond van uw woonkamer, badkamer of toilet te voorzien van een stoere betonlook, maar twijfelt u of u het zelf wel aan kan? Wacht dan niet langer en schakel de hulp van een professional in. VenM Schilder- en Stucwerken voert vakmanschap als handelsmerk en heeft inmiddels al vele stuc- en schilderklussen op haar conto. Zeker als u op zoek bent naar een echte vakman in of rondom de regio van Breda, dan kunt u contact opnemen met ons. Ook als u nog vragen heeft of advies zoekt kunt u bij VenM Schilder- en Stucwerken inschakelen. Bezoek daarvoor ons contactformulier en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen graag bij het aanbrengen van een strakke, stoere betonlook in uw woning.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle