Voor de juiste afwerking van een muur is het altijd goed om naar een zo strak mogelijk resultaat te streven. Pleisterwerk is een voorbeeld van zo’n strakke muur afwerking en is populair in veel huizen, gebouwen en bedrijven. De populariteit is eenvoudig te verklaren: pleisterwerk, mits door een vakman aangebracht, kan een wand in uw woning een strak en egaal uiterlijk geven. Hieronder leest u meer over de service in pleisterwerk die VenM Schilder- en stucwerken voor u met plezier uitvoert. Bij ons bent u bij het juiste adres als u op zoek bent naar een vakman in en rondom Breda.

Voorbeeld van pleisterwerk

Eigenschappen pleisterwerk

Pleisterwerk is een gladde wand- en plafondafwerking, gemaakt uit materialen zoals kalk of gips. Deze laag wordt door een stucadoor of schilder op de muur aangebracht. Na een tijdje drogen krijgt de muur een robuust en mooi afgewerkt uiterlijk. Echter wordt een muur vaak van pleisterwerk voorzien als er nog een andere laag van muurinvulling overheen komt. Met name geverfde muren, al dan niet in kleur, worden eerst voorzien van een laag pleisterwerk. Deze laag wordt dan gesausd. Dit kan met een verfspuit of met de klassieke roller gebeuren. Al eeuwenlang wordt pleisterwerk toegepast als beproefde techniek die niet alleen in woningen, maar ook als basis van versieringen en wanddecoraties diende. Tegenwoordig kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen pleisterwerk. Gaat u bijvoorbeeld voor een egale muur of een muur met versieringen of ander soort structuur? Een goede stucadoor draait daar zijn hand niet voor om.

Neem contact met ons op voor
Pleisterwerk

De voordelen van pleisterwerk

Goed pleisterwerk is een solide basis voor uw woning wanneer u van plant om uw woning te voorzien van een nieuw kleurtje of behang. Het voorziet de kale muur van een beschermende laag en biedt ook stevigheid. Het aanbrengen van pleisterwerk is een vrij nauwkeurig klusje dat u weliswaar zelf kunt uitvoeren, maar waarbij u ook net zo goed een vakman kunt inschakelen. Aangezien het om precisiewerk gaat en het belangrijk is dat er geen verschillen in het oppervlakte ontstaan is een stucadoor of schilder geen gekke gedachte.

Een ervaren stucadoor inschakelen

Wilt u een ervaren stucadoor inschakelen om uw pleisterwerk snel en tegen een scherpe prijs te verzorgen? Neem dan vandaag nog contact op met VenM Schilder- en stucwerken. Het grote voordeel van VenM is dat wij stucen en schilderen. Dat betekent in het kort voor u dat u op een super strak en snel eindresultaat kunt rekenen. Verder kunnen wij het werk goed op elkaar afstemmen zodat u niet te lang in de rotzooi zit en kunt gaan genieten van uw nieuwe woonkamer, keuken of badkamer. Aangezien de vakmannen van VenM Schilder- en stucwerken goed op elkaar ingespeeld en ingewerkt zijn, hanteren zij ook dezelfde kwaliteitseisen van elkaar. En dat ziet u terug. Wij zijn vooral actief in de regio van Breda en in de stad zelf. Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle