Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele schilder in de buurt van Etten-Leur? Is het moment aangebroken dat uw woning toe is aan een nieuw likje verf? Er komt een moment dat dit weer nodig is. In de loop der jaren treedt er namelijk verkleuring op in de muur. Of de muur gaat schilferen. Ook bij plinten en kozijnen kan dit gebeuren, door de invloed van daglicht of roken. Maar ook intensief gebruik en ouderdom hebben hier invloed op. Dit is natuurlijk lastig te voorkomen: na verloop van tijd gebeurt dit gewoon.

Navigeer direct naar

Schilder Etten-Leur geeft u woning een oppepper

Is er sprake van lichte beschadigingen of zien de muren er verouderd uit? Een schilder kan uw woning een flinke oppepper geven, zodat de muren, plafonds, kozijnen en plinten er weer helemaal als nieuw uitzien. Maar ook als u toe bent aan nieuwe kleur in uw huis helpen de schilders van VenM u graag.

Garantie van onze vakschilders

Onze ervaren schilder Etten-Leur en omgeving komt graag bij u langs om dit te verzorgen. Het fijne aan een vakschilder is dat u zelf geen omkijken hebt naar de klus. Het biedt u gemak. Daarnaast garanderen wij kwalitatief schilderwerk. Bij VenM profiteert u namelijk van garantie op elke schilderbeurt. Om zeker te zijn van deze kwaliteit maken wij enkel gebruik van A-merk producten.

Schilderwerk door schilder Etten-leur
Neem contact met ons op voor
Schilder Etten-Leur

Een betrouwbare schilder in Etten-Leur

Of uw klus nu bestaat uit schilderen, spuiten of sauzen, bij VenM is het allemaal mogelijk. Schilder Etten-Leur heeft ervaring met alle toepassingen. De dienst die wij leveren is een totaalproduct. Met andere woorden: wij beperken ons niet tot het verven van de wanden. Ook met kozijnen, plinten en deuren gaan wij graag aan de slag. Prettig voor u, zo bent u in één keer klaar.

Beschadigingen repareren? Wij zijn uw specialist

Het repareren of wegwerken van beschadigingen is ook onderdeel van dit totaalproduct. Dit kan binnenshuis zijn, maar ook buitenshuis. Wij zorgen ervoor dat u zich niet meer hoeft te storen aan knoeiplekken in de keuken. Of aan die vervelende zandstrepen aan de buitenkant van uw huis.

Wij werken uitsluitend met A-merken

Kwaliteit leveren vinden wij vanzelfsprekend. Daarom kiest VenM ervoor om uitsluitend te werken met A-merken van goede kwaliteit. Dit zijn merken waar we goede ervaring mee hebben, zoals Sikkens, Sigma en Trimetal. Deze merken bieden een brede keuze aan kleuren. En niet minder belangrijk: het is verf van duurzame kwaliteit. Ook de apparatuur waar we mee werken is geavanceerd en professioneel. Hiermee kunnen we vlot en accuraat te werk gaan. Wilt u gebruik maken van de ervaring van onze schilder in Etten-Leur? Schakel VenM in voor al uw schilderklussen.

Een woning als nieuw

VenM is een goede keuze als u op zoek bent naar vakwerk van professionele, hoogwaardige kwaliteit. Schilder Etten-Leur en omgeving laat uw woning weer stralen als nieuw. Hij neemt de wanden, deuren, kozijnen en plinten vakkundig onder de hand. Hierbij gaan wij op een schone manier te werk. Met onze kwalitatieve Festool apparatuur schuren wij alles netjes stofvrij. Zo voorkomen we dat uw huis naderhand volledig onder de stof zit. Wel zo prettig.

Buiten schilderen door schilder Etten-Leur

Wij leveren maatwerk

Meer dan eens krijgen wij dezelfde vragen gesteld: wat kost een schilder, hoeveel kost het schilderen van een huis, wat is de prijs van een schilder? En iedere keer als we een dergelijke vraag krijgen, geven we hetzelfde antwoord: dat ligt eraan wat u wilt laten schilderen en hoe u dit wilt laten schilderen. We geven u graag een vaste prijs, zodat u meteen kunt beslissen of u akkoord gaat, maar zo simpel is het doorgaans niet.

Het beste resultaat voor elke klant

Als gepassioneerde schilder willen wij u van het beste resultaat voorzien en dat kan alleen door maatwerk te leveren. Dat betekent dat we eerst het gesprek met u aangaan om te bepalen wat uw wensen zijn en wat noodzakelijk is. Aan de hand daarvan adviseren we u over de service we voor u kunnen leveren. Uiteraard kunnen we u dan ook meer vertellen over de kosten van onze schilder in Etten-Leur. Zo weet u zeker dat u de beste combinatie krijgt tussen prijs en kwaliteit.

Neem contact met ons op voor
Schilder Etten-Leur

Werkzaamheden binnenschilder Etten-Leur

VenM Schilderwerken is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Dat lijkt misschien niet heel bijzonder, maar binnen schilderen verschilt op vele vlakken van het buiten schilderen en het is dan ook niet altijd een garantie dat een goede binnenschilder ook buiten goed werk aflevert. Wanneer u uw hele woning van een nieuwe kleur wilt voorzien, bent u bij VenM aan het juiste adres. Om u toch een goed beeld te kunnen geven van de verschillende werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren, maken we toch onderscheid tussen deze vakgebieden.

Omdat binnenverf minder wordt blootgesteld aan extremen, zoals wind, regen, hitte en vorst, wordt er gekozen voor een andere verfsoort dan dat we buiten gebruiken. Bij het schilderen van uw woning in Etten-Leur kunnen wij de volgende projecten oppakken:

  • Muren en plafond overschilderen voor een frisse look;
  • Muren en plafond schuren en schilderen voor een restauratie;
  • Kozijnen, deuren en deurposten lakken;
  • Badkamer of keuken schilderen;
  • Trap verven voor een frisse kleur en extra veiligheid.

Werkzaamheden buitenschilder in Etten-Leur

Het grootste verschil tussen binnen en buiten schilderen is dus het soort verf dat gebruikt wordt. U zou misschien denken dat een beetje schilder toch geen problemen zou moeten hebben met een andere verfsoort, maar dat ligt toch iets genuanceerder. Hoewel het schilderen zelf misschien vergelijkbaar is, is de kennis over het aanbrengen van de juiste verf dat zeker niet. Welke verfsoort geschikt is voor uw gevel is afhankelijk van meerdere factoren waar een binnenschilder geen rekening mee hoeft te houden. Gelukkig beschikt onze schilder in Etten-Leur over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van binnen en buiten schilderen. Geen schilderklus is hem vreemd. Wanneer we het over buitenschilderwerkzaamheden hebben, kunt u denken aan:

  • Boeidelen schilderen voor bescherming tegen de wind en regen;
  • Schilderen van dakkapel voor een complete transformatie;
  • Schilderen van buitenkozijnen en buitendeuren;
  • Schilderen van de gehele gevel en eventuele garage;
  • Uw tuinhuis of schutting schilderen.

Maak een afspraak met VenM Schilderwerken

Om een afspraak in te plannen met onze schilder in Etten-Leur, neemt u eenvoudig contact met ons op. We zijn bereikbaar op 06-46321200 of per e-mail via info@vmschilderstucwerken.nl. Of vul ons contactformulier in op de website. U kunt direct een afspraak maken. Schroom ook niet om te bellen als u vragen heeft. Wij staan u graag te woord.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle