Zoekt u een ervaren en betrouwbare schilder in Breda en omgeving? Wordt het tijd voor een nieuw likje verf hier en daar in huis of bent u de huidige kleur op de muren zat? Oppervlakten zoals muren, kozijnen en plinten gaan na verloop van tijd immers verkleuringen vertonen en op sommige plaatsen zelfs schilferen.

Of ondervindt u verkleuringen of lichte beschadigingen aan uw plinten, kozijnen, wanden en plafonds? Onze schilder Breda kan u hierin prima van dienst zijn. Uw huis wordt weer strak in de lak gezet.

Navigeer direct naar

Waarom kiezen voor VenM als uw schilder in Breda?

Onze schilder in Breda neemt graag uw schilderwerk onder handen om alles weer in ere te herstellen. Profiteer van gegarandeerde kwaliteit, gemak en een getrainde hand en kies voor een professional voor al uw schilderklussen. Schilder in Breda maakt uitsluitend gebruikt van A-merk producten. Dat is te zien aan het strakke eindresultaat wat keer op keer opgeleverd wordt. Bij VenM profiteert u tevens van garantie op alle schilderbeurten.

Heeft u specifieke wensen? Onze schilder in Breda is van veel markten thuis. Hij kan uw muren sauzen, verven of spuiten, afhankelijk van uw wensen. VenM biedt u een totaalproduct op het gebied van schilderwerk aan, naast onze diensten hoeft u dus niet de zee in met andere professionals.

Afwerking tot in de puntjes verzorgd

Alles wordt netjes door ons afgewerkt. Wanneer ons schildersbedrijf in Breda langskomt om uw muren onder handen te nemen zetten we ook uw plinten en kozijnen graag in de lak, mocht dit gewenst zijn. Eventuele beschadigingen worden door ons gerepareerd of weggewerkt. U hoeft zich niet langer meer te storen aan dat deukje, die scheur of die lelijke veeg op de muur. Schilder Breda kunt u inschakelen voor zowel binnen- als buitenwerk.

google

Hard werkende vakmannen met de juiste kunde en vaardigheden om te komen tot een schitterend resultaat. Zowel het stucwerk als het schilderwerk wordt nauwkeurig afgewerkt en naar tevredenheid opgeleverd.

google

Vriendelijke en goed communicerende vakmannen. De oplevering van ons huis werd steeds uitgesteld hierdoor konden ze pas laat starten. Maar dankzij de flexibiliteit van V&M is alles op tijd afrond. We zijn heel blij met het resultaat.

Schilder_Breda_VenM
Neem contact met ons op voor
Schilder Breda

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons, daarom kiezen wij er bewust voor om enkel te werken met A-merk producten waar we volledig achter staan. Voor schilderwerken in Breda maken we gebruik van merken zoals Sigma, Sikkens en Trimetal. Wij kunnen de beste kwaliteit leveren doormiddel van onze professionele en geavanceerde apparatuur. Als schildersbedrijf in Breda werken snel, nauwkeurig en ook nog eens stofvrij.

Wij maken gebruik van geavanceerde apparatuur

Uw wanden, plafonds, deuren, kozijnen en plinten kunnen allemaal aangepakt worden door de schilder in Breda. We herstellen ze graag in ere, zodat u weer kunt genieten van uw omgeving. Doormiddel van onze geavanceerde Festool apparatuur kunnen wij stofvrij schuren, waardoor wij schoon werken. Alle beschadigingen en oneffenheden die we tegenkomen worden gerepareerd en gekit. Daarna gaat er een strakke laag lak overheen.

Ook voor het schilderen van een accentmuur of het aanbrengen van een nieuwe kleur op de kozijnen kunt u onze schilder in Breda aantikken. Al uw binnen- en buitenwerk wordt kwalitatief afgewerkt.

Goedkoop en vakkundig schildersbedrijf in Breda

Wanneer u uw woning laat schilderen door een professioneel schildersbedrijf in Breda verwacht u ook het beste resultaat. U zou misschien denken dat u hiervoor de hoofdprijs moet betalen, maar dat is zeker niet het geval met VenM Schilderwerken. Hoewel we scherpe tarieven hanteren, krijgt uw schilderwerk in Breda nog steeds de professionele aandacht die het verdient. Goedkoop hoeft namelijk niet altijd duurkoop te zijn.

Neem contact met ons op voor
Schilder Breda

Wat zijn de kosten van een schilder in Breda?

De kosten voor een schilder in Breda zijn afhankelijk van de werkzaamheden die we voor u mogen uitvoeren. Iedere schilderklus is anders en dat is dan ook de reden dat we bij VenM maatwerk leveren. Veel schildersbedrijven maken gebruik van vaste tarieven, bij VenM weet u zeker dat u alleen betaalt voor hetgeen wat u krijgt. Zo betaalt u nooit te veel of te weinig en krijgt u altijd waar voor uw geld.

We bespreken de werkzaamheden met u, zodat u de afweging kunt maken tussen resultaat en kosten. We komen graag meer te weten over uw wensen, zodat we samen tot een totaalpakket komen waarmee we uw woning omtoveren tot uw droomwoning.

Schilder_Breda_VenM (2)

Binnen- en buitenschilderwerk

Met het binnenschilderwerk van VenM geeft u het interieur van uw woning weer een echte opfrisser. Wanneer u een nieuwe woning heeft laten bouwen, of verhuisd bent, kunt u met de diensten van VenM uw huis in Breda naar uw smaak inrichten. We hebben ruimen ervaring met binnenschilderwerk en weten precies welke verf geschikt is voor uw muren.

Ook voor buitenschilderwerk bent u bij VenM Schilderwerken aan het juiste adres. Naast een mooi huis van buiten bent u met ons schilderwerk ook voorzien van de nodige bescherming tegen de elementen van de natuur. Welke vorm van schilderwerkzaamheden u ook nodig heeft, wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om u hierbij te helpen.

Werkzaamheden binnenschilder Breda

Onder binnenschilderwerk vallen verschillende werkzaamheden. Welke werkzaamheden we bij u thuis kunnen uitvoeren is afhankelijk van uw wensen en de staat van het huidige schilderwerk. Wanneer u contact met ons opneemt zullen we de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren uitgebreid bespreken, zodat uw huis de beste zorg krijgt. Een greep uit de schilderwerkzaamheden die VenM uitvoert vindt u hieronder:

  • Muren en plafond overschilderen voor een frisse look;
  • Muren en plafond schuren en schilderen voor een restauratie;
  • Kozijnen, deuren en deurposten lakken;
  • Badkamer of keuken schilderen;
  • Trap verven voor een frisse kleur en extra veiligheid.

Werkzaamheden buitenschilder

Een buitenschilder in Breda zorgt ervoor dat uw huis van buitenaf weer helemaal tip top in orde is. Dat is niet alleen fijn voor de uitstraling van het huis, maar ook van cruciaal belang voor de duurzaamheid van de exterieure elementen van uw woning. Denk hierbij aan de kozijnen, de voordeur en de boeidelen.

Om de gevel van je woning te beschermen tegen het natte Nederlandse weer, is regelmatig schilderen onontkoombaar. Onze schilder in Breda voert de volgende buitenschilderwerken uit:

  • Boeidelen schilderen voor bescherming tegen de wind en regen;
  • Schilderen van dakkapel voor een complete transformatie;
  • Schilderen van buitenkozijnen en buitendeuren;
  • Schilderen van de gehele gevel en eventuele garage;
  • Uw tuinhuis of schutting schilderen.
Schilderwerk Breda

Alternatieven voor schilderwerk in Breda

Onze schilder in Breda is een echte duizendpoot. Naast het sauzen van de binnen- of buitenmuren, zijn er nog andere opties om muren op te knappen. Deze hebben allemaal hun eigen voordelen en uitstraling. Hieronder noemen we enkele voorbeelden van alternatieven  op schilderwerk. Er is voor iedereen wel iets wat passend is in de woning.

Behangen als alternatief

Wilt u uw woning wat levendiger maken? Dan is behang een goede keuze. Vooral het renovlies behang groeit in populariteit. Het behang is verkrijgbaar in allerlei kleuren en dessins en is bovendien erg stevig. Er zullen niet zomaar scheuren ontstaan. Graag informeren wij verder op het moment dat er interesse is.

Spuitwerk op uw muren

Een alternatief voor sauzen is spuitwerk. Deze vorm van schilderwerk is ideaal om grote oppervlaktes mee te bestrijken. Onze schilder in Breda beschikt over de ervaring en kennis om een strak resultaat te creëren. Echter niet elke ondergrond is even geschikt voor dit type afwerking. Beton en steen zijn erg geschikt. Onze schilder adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie.

Interesse in onze werkzaamheden?

Neem eenvoudig contact met ons op om een afspraak te maken met schilder Breda. We zijn telefonisch bereikbaar op 06-46321200 of per e-mail via info@vmschilderstucwerken.nl. Op onze website vindt u tevens een contactformulier wat u ieder moment kunt invullen. Tevens kunt u bij ons terecht voor vragen.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle