Zoekt u een ervaren en betrouwbare schilder in Breda en omgeving? Wordt het tijd voor een nieuw likje verf hier en daar in huis of bent u de huidige kleur op de muren zat? Oppervlakten zoals muren, kozijnen en plinten gaan na verloop van tijd immers verkleuringen vertonen en op sommige plaatsen zelfs schilferen. Ouderdom, zonlicht en intensief gebruik zijn onvermijdelijke invloeden die hiervoor zorgen. Bovendien draagt roken bij aan het verkleuren van oppervlakten en objecten. Ondervindt u verkleuringen of lichte beschadigingen aan uw plinten, kozijnen, wanden en plafonds? Schilder Breda kan u hierin prima van dienst zijn. Uw huis wordt weer strak in de lak gezet.

Navigeer direct naar

Een schilder in Breda voor uw schilderklus

Onze schilder in Breda neemt graag uw schilderwerk onder handen om alles weer in ere te herstellen. Profiteer van gegarandeerde kwaliteit, gemak en een getrainde hand en kies voor een professional voor al uw schilderklussen. Schilder Breda maakt uitsluitend gebruikt van A-merk producten. Dat is te zien aan het strakke eindresultaat wat keer op keer opgeleverd wordt. Bij VenM profiteert u tevens van garantie op alle schilderbeurten.

Heeft u specifieke wensen? Onze schilder in Breda is van veel markten thuis. Hij kan uw muren sauzen, verven of spuiten, afhankelijk van uw wensen. VenM biedt u een totaalproduct op het gebied van schilderwerk aan, naast onze diensten hoeft u dus niet de zee in met andere professionals. Alles wordt netjes door ons afgewerkt. Wanneer we langskomen om uw muren onder handen te nemen zetten we ook uw plinten en kozijnen graag in de lak, mocht dit gewenst zijn. Eventuele beschadigingen worden door ons gerepareerd of weggewerkt. U hoeft zich niet langer meer te storen aan dat deukje, die scheur of die lelijke veeg op de muur. Schilder Breda kunt u inschakelen voor zowel binnen- als buitenwerk.

Schilder_Breda_VenM
Neem contact met ons op voor
Schilder Breda

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons, daarom kiezen wij er bewust voor om enkel te werken met A-merk producten waar we volledig achter staan. Schilder Breda maakt gebruik van merken zoals Sigma, Sikkens en Trimetal. Wij kunnen de beste kwaliteit leveren doormiddel van onze professionele en geavanceerde apparatuur. We werken snel, nauwkeurig en ook nog eens stofvrij.

Wij maken gebruik van geavanceerde apparatuur

Uw wanden, plafonds, deuren, kozijnen en plinten kunnen allemaal aangepakt worden door de schilder in Breda. We herstellen ze graag in ere, zodat u weer kunt genieten van uw omgeving. Doormiddel van onze geavanceerde Festool apparatuur kunnen wij stofvrij schuren, waardoor wij schoon werken. Alle beschadigingen en oneffenheden die we tegenkomen worden gerepareerd en gekit. Daarna gaat er een strakke laag lak overheen. Ook voor het schilderen van een accentmuur of het aanbrengen van een nieuwe kleur op de kozijnen kunt u onze schilder in Breda aantikken. Al uw binnen- en buitenwerk wordt kwalitatief afgewerkt.

Goedkope en vakkundige schilders Breda

Wanneer u uw woning laat schilderen door een professioneel schildersbedrijf in Breda verwacht u ook het beste resultaat. U zou misschien denken dat u hiervoor de hoofdprijs moet betalen, maar dat is zeker niet het geval met VenM Schilderwerken. Hoewel we scherpe tarieven hanteren, krijgt uw schilderwerk in Breda nog steeds de professionele aandacht die het verdient. Goedkoop hoeft namelijk niet altijd duurkoop te zijn.

Neem contact met ons op voor
Schilder Breda

Kosten schilder Breda

De kosten voor een schilder in Breda zijn afhankelijk van de werkzaamheden die we voor u mogen uitvoeren. Iedere schilderklus is anders en dat is dan ook de reden dat we bij VenM maatwerk leveren. Veel schildersbedrijven maken gebruik van vaste tarieven, bij VenM weet u zeker dat u alleen betaalt voor hetgeen wat u krijgt. Zo betaalt u nooit te veel of te weinig en krijgt u altijd waar voor uw geld. We bespreken de werkzaamheden met u, zodat u de afweging kunt maken tussen resultaat en kosten. We komen graag meer te weten over uw wensen, zodat we samen tot een totaalpakket komen waarmee we uw woning omtoveren tot uw droomwoning.

Schilder_Breda_VenM (2)

Binnen- en buitenschilderwerk

Met het binnenschilderwerk van V&M geeft u het interieur van uw woning weer een echte opfrisser. Wanneer u een nieuwe woning heeft laten bouwen, of verhuisd bent, kunt u met de diensten van VenM uw huis in Breda naar uw smaak inrichten. We hebben ruimen ervaring met binnenschilderwerk en weten precies welke verf geschikt is voor uw muren. Ook voor buitenschilderwerk bent u bij VenM Schilderwerken aan het juiste adres. Naast een mooi huis van buiten bent u met ons schilderwerk ook voorzien van de nodige bescherming tegen de elementen van de natuur. Welke vorm van schilderwerkzaamheden u ook nodig heeft, wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om u hierbij te helpen.

Werkzaamheden binnenschilder Breda

Onder binnenschilderwerk vallen verschillende werkzaamheden. Welke werkzaamheden we bij u thuis kunnen uitvoeren is afhankelijk van uw wensen en de staat van het huidige schilderwerk. Wanneer u contact met ons opneemt zullen we de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren uitgebreid bespreken, zodat uw huis de beste zorg krijgt. Een greep uit de schilderwerkzaamheden die VenM uitvoert vindt u hieronder:

  • Muren en plafond overschilderen voor een frisse look;
  • Muren en plafond schuren en schilderen voor een restauratie;
  • Kozijnen, deuren en deurposten lakken;
  • Badkamer of keuken schilderen;
  • Trap verven voor een frisse kleur en extra veiligheid.

Werkzaamheden buitenschilder

Een buitenschilder zorgt ervoor dat uw huis van buitenaf weer helemaal tip top in orde is. Dat is niet alleen fijn voor de uitstraling van het huis, maar ook van cruciaal belang voor de duurzaamheid van de exterieure elementen van uw woning. Denk hierbij aan de kozijnen, de voordeur en de boeidelen. Om de gevel van je woning te beschermen tegen het natte Nederlandse weer, is regelmatig schilderen onontkoombaar. Onze schilder in Breda voert de volgende buitenschilderwerken uit:

  • Boeidelen schilderen voor bescherming tegen de wind en regen;
  • Schilderen van dakkapel voor een complete transformatie;
  • Schilderen van buitenkozijnen en buitendeuren;
  • Schilderen van de gehele gevel en eventuele garage;
  • Uw tuinhuis of schutting schilderen.

Interesse in onze werkzaamheden?

Neem eenvoudig contact met ons op om een afspraak te maken met schilder Breda. We zijn telefonisch bereikbaar op 06-46321200 of per e-mail via info@vmschilderstucwerken.nl. Op onze website vindt u tevens een contactformulier wat u ieder moment kunt invullen. Tevens kunt u bij ons terecht voor vragen.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
© 2021 | Design door Dubbel & Dwars Online Oplossingen | www.dubbelendwarsonline.nl
chevron-downmenu-circle