Waarom u stucwerk beter aan een stukadoor over kunt laten

Met stucwerk krijgt uw ruwe wand of plafond een fraaie afwerking in de vorm van gladde en strakke afwerklaag. Stucwerk past bij ieder interieur en dat maakt het een van de meest populaire afwerkvormen die er is. Stucwerk is overigens slechts een verzamelnaam, want met verschillende technieken zijn zeer uiteenlopende resultaten te bereiken. En dat is precies waar we in dit blog dieper op in willen gaan: het bereiken van het beste resultaat. Want hoe bereikt u het beste resultaat wanneer u gaat stuccen? Door het aan een ervaren en professionele stukadoor over te laten. Als u het beste stucwerk aan uw muur of plafond wilt, adviseren we om dit aan een stukadoor als V&M over te laten.

Doe-het-zelver vs. professional

Veel Nederlanders hebben een echte doe-het-zelf mentaliteit. En terecht, want veel klussen in huis kunt u prima zelf oppakken. Zelf een klus doen geeft voldoening en is vaak goedkoper dan het inschakelen van een professional. Maar wanneer we het over stucwerk hebben, ligt dit net even wat anders. Bepaalde klussen, zoals stuccen, zijn niet zo eenvoudig als u dit zonder enige ervaring doet. Stuccen is werken met de hand, met consistente bewegingen die een ervaren stukadoor iedere werkdag honderden keren maakt en dus helemaal in de vingers heeft. Wilt u een speciale vorm van stucwerk? Dan zijn er ook speciale handelingen nodig, die het stuccen nog lastiger maken. Maar het aanbrengen van stucwerk is misschien niet eens de belangrijkste reden om uw stucwerk uit te besteden aan een professional.

Een ervaren stukadoor herkent de perfecte mortel

Stucwerk is de finishing touch van uw interieur. Alle oneffenheden en lelijke plekken worden met stucwerk verborgen onder een strak en glad aanzicht. Tenminste, als het stucwerk goed blijft zitten. Een stukadoor weet precies hoe hij de perfecte mortel maakt. Niet te vochtig en ook zeker niet te droog. Met de juiste ingrediënten, zodat het stucwerk ook na het opdrogen intact blijft. Als doe-het-zelver kunt u veel nuttige informatie online vinden, maar het maken van goede mortel is voornamelijk een kwestie van toepassen op de situatie. Een stukadoor houdt rekening met de omstandigheden en past zijn mortel hier op aan. Dat maakt het verschil tussen een doe-het-zelver en een professionele stukadoor.

Kies voor het beste resultaat: kies voor V&M

Voor het beste resultaat schakelt u dus het beste een ervaren stukadoor in. Met V&M bent u verzekerd van de beste service en een strak resultaat. Een stukadoor in Etten-Leur nodig? Neem dan even contact met ons op, we helpen u graag verder.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle