5 voordelen van een professionele stukadoor

Bent u net verhuisd of heeft u een flinke verbouwing op de planning staan? Dan is het waarschijnlijk ook tijd om uw wanden en muren te stuccen. Gaat u dit dan zelf doen of schakelt u een professionele stukadoor in? Het is een vraag waar veel mensen moeite mee hebben. Tegenwoordig zijn online veel tips en tricks te vinden om dingen zelf te doen die u anders nooit zelf doet. Stuccen is daar een typisch voorbeeld van. Toch raden wij u aan om te kiezen voor een professionele stukadoor, omdat u hiermee zeker bent van een aantal voordelen. In dit artikel we de vijf belangrijkste voordelen van een professionele

Professionele gereedschappen

Een professionele stukadoor heeft de beschikking over de juiste gereedschappen voor iedere taak. Hij weet hoe hij het gereedschap moet gebruiken en onderhouden. Wanneer u zelf aan de slag gaat met stuccen zal u dit gereedschap zelf moeten aanschaffen of huren, wat in beide gevallen zonde van het geld is, omdat deze zaken bij de kosten voor een stukadoor inbegrepen zijn.

Professionele stukadoor als adviseur

Uw stukadoor voert niet alleen het stucwerk uit, hij denkt ook met u mee over de mogelijkheden voor uw project, de verschillende afwerkingen en mogelijk over andere relevante zaken. Zelf bent u al gauw uren kwijt aan het vinden van betrouwbare informatie en zelfs wanneer u goede informatie vindt is het altijd lastig toe te passen als u weinig ervaring heeft

Meer ervaring

En ervaring is ontzettend belangrijk, zeker bij stucwerk. Omdat stucwerk zeer nauwkeurige handelingen vereist is het niet iets wat u zomaar even doet na het bekijken van een instructievideo. Een groot deel van de werkzaamheden gaat op gevoel, een gevoel dat de stukadoor door de jaren heeft ontwikkeld. Ook bij het kiezen van de juiste materialen en gereedschappen is het hebben van ervaring een groot pluspunt.

Bespaar tijd

Door een stukadoor in te schakelen bespaart u uzelf veel tijd. Niet alleen omdat u niet bezig hoeft te zijn met het uitvoeren van de werkzaamheden, vooral omdat een stukadoor sneller en efficiënter te werk gaat. Het werk is eerder af en u ondervindt minder hinder van de werkzaamheden.

Garantie op de werkzaamheden

Tot slot is een groot voordeel van het inschakelen van een stukadoor dat u hier ook enige vorm van garantie heeft op het werk. Gaat u zelf aan de slag en blijkt het stucwerk niet in orde te zijn? Dan heeft u hier tijd en geld ingestoken en kunt weer opnieuw beginnen, of uw werk laten herstellen door een professional. U bent in ieder geval veel meer tijd en geld kwijt. Een stukadoor geeft doorgaans garantie op zijn werk. Komt het stucwerk van de muur of ontstaan er scheuren? Dan komt de stukadoor dit kosteloos repareren. Bij V&M krijgt u standaard 4 jaar garantie op ons stucwerk. Neem contact met ons op voor een afspraak met onze stukadoor in Breda en omstreken.

Kwaliteit, vakmanschap en service, daar staan wij voor!
Vrijblijvende Offerte
Footer_VenM_2Footer_VenM_1
Website door Webbedrijf
chevron-downmenu-circle